dijous, 19 d’agost del 2021

Macro botellon a la zona protegida dels arrossars de Pals amb 500 joves en cotxe

Macro botellon a la zona protegida dels arrossars de Pals amb 500 joves en cotxe 

Segons ha pogut saber Ràdio Capital de l'Empordà, la concentració dels cotxes s'ha fet a la zona entre l'Aeròdrom Empordà i Mas Gelabert 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Pals (Baix Empordà, Baix Empordà, comtat de Girona) 19/08/2021.- Segons Ràdio Capital de l'Empordà, agents dels Mossos d'Esquadra han dissolt aquest dijous a la matinada un macro botellon al terme de Pals (Baix Empordà, Baix Empordà, comtat de Girona), en una zona d'arrossars dins del Parc Natural del Montgrí, Baix Ter i Illes Medes. Al botellon hi han participat 500 persones que hi anaven amb el cotxe. 

Segons ha pogut saber Ràdio Capital de l'Empordà, al botellon dels cotxes s'ha fet a la zona entre l'Aeròdrom Empordà i Mas Gelabert. Per a que els lectors s'ubiquin, aquest mas és el punt on es fa el White Summer i on està la discoteca Les Teules. 

Ara bé, el botellon s'ha fet en entrada la matinada, quan el White Summer i Les Teules ja feia estona que havien tancat. Si les activitats d'oci regulat han d'acabar a les 00.30 hores, el botellon s'ha notificat a les 4 de la matinada. 

Els Mossos han tallat els accessos i han anat fent-ne fora els participants. Això sí, no s'ha posat cap denúncia ni s'ha aixecat cap acta, segons els Mossos. 

El municipi de Pals, recordem-ho, no té toc de queda. En canvi, Torroella de Montgrí i l'Estartit (Baix Ter, Baix Empordà, comtat d'Empúries), el municipi adjacent, sí que el té. 

Índex avui de risc de rebrot de covid-19: Pals 0 (Molt baix). Torroella de Montgrí i l'Estartit 302.07 (Molt alt) Casos diagnosticats amb PCR i test d'antígens els últims 7 dies: 20 Casos diagnosticats amb PCR i test d'antígens els últims 14 dies: 52  

Incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants: 437.96 Taxa de reproducció de l'epidèmia ponderada setmanalment (rho7): 0.69 (l'epidèmia creix si és superior a 1).  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada