diumenge, 22 d’agost del 2021

L’alcalde d'Arenys de Munt no entén que només s'apliqui a dinou municipis i veu raonable la nova proposta del Govern de la Generalitat

L'alcalde d'Arenys de Munt no entén que només s'apliqui a dinou municipis i veu raonable la nova proposta del Govern de la Generalitat 

"No té sentit que en qüestions sanitàries decideixin els jutges", critica 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Arenys de Munt (Alt Maresme, Maresme, comtat de Girona) 21/08/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, "no serveix de res que la mesura només s'apliqui a dinou municipis petits." Això creuen molts dels alcaldes dels municipis afectats pel confinament nocturn (els que tenen una incidència per sobre de dos-cents cinquanta casos per cada cent mil habitants). Asseguren que els és molt difícil de fer complir la mesura. "Qualsevol petit brot fa saltar les alarmes i les estadístiques", afirma Josep Sànchez, alcalde d'Arenys de Munt (Alt Maresme, Maresme, comtat de Girona), de 9.500 habitants. "No té sentit que en qüestions sanitàries decideixin els jutges", critica, alhora que veu raonable la nova proposta del Govern de la Generalitat. 

Sànchez creu que la proposta de la Generalitat d'ampliar la queda als municipis de més de vint mil habitants amb una incidència superior a cent vint-i-cinc casos sí que tindrà una efectivitat real. 

Índex avui de risc de rebrot de covid-19: Arenys de Munt 1.531.37 (Molt alt) Casos diagnosticats amb PCR i test d'antígens els últims 7 dies: 53 Casos diagnosticats amb PCR i test d'antígens els últims 14 dies: 112 Incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants: 1242.86 Taxa de reproducció de l'epidèmia ponderada setmanalment (rho7): 1.23 (l'epidèmia creix si és superior a 1). 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada