divendres, 23 de juliol del 2021

Tres entitats de Salt denuncien la nova sanció que ha interposat l’Ajuntament

La banderola que ha motivat la nova sanció.

Tres entitats de Salt denuncien la nova sanció que ha interposat l'Ajuntament 

L'AFA de l'escola de la Farga, l'Espai Antiracista i la plataforma Salt'Educa denuncien la interposició de dues multes a Mostafà Shaimi perquè ho consideren «abús de poder» i «persecució a l'activisme» 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Salt (Gironès, comtat de Girona) 23/07/2021.- Llegim al Diari de Girona que l'AFA de l'escola de la Farga, l'Espai Antiracista i la plataforma Salt'Educa denuncien la interposició de dues multes a Mostafà Shaimi perquè ho consideren «abús de poder» i «persecució a l'activisme».  

Els fets que exposen van començar al maig, quan l'Ajuntament de Salt (Gironès, comtat de Girona) va multar-lo amb un import de 750 euros per participar en una roda de premsa davant l'ajuntament, en la que no haurien demanat permís.  

A finals de juny, se li ha posat una doble multa (601 euros + 100 euros) per penjar a la parada de l'AFA de l'escola de la Farga el dia de Sant Jordi una banderola de roba (80 cm x 20 cm) que posava: AFA LA FARGA. En aquest segon cas, l'Ajuntament ha exposat que el motiu de la sanció és que l'ordenança municipal no permet penjar banderoles. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada