dilluns, 19 de juliol del 2021

L’Ajuntament de Pals cancel·la la Nit d’Espelmes 2021 per l’empitjorament de la pandèmia de covid-19

L'Ajuntament de Pals cancel·la la Nit d'Espelmes 2021 per l'empitjorament de la pandèmia de covid-19 

Des de l'Ajuntament expliquen que seria impossible celebrar aquesta festa garantint la seguretat de al ciutadania i mantenint les distàncies 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Pals (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona) 19/07/2021.- Segons Ràdio Capital, l'Ajuntament de Pals (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona) ha decidit cancel·lar la Nit d'Espelmes d'aquest any, la nit en què els carrers del municipi s'il·luminen només amb la llum de les espelmes. Tal com expliquen des de l'Ajuntament, la decisió s'ha pres a causa de l'empitjorament de la situació epidemiològica al Principat de Catalunya.  

Asseguren que seria impossible celebrar aquesta festa garantint la seguretat de al ciutadania i mantenint les distàncies. 

El Consistori afirma que és una "decisió difícil", però la més segura: "Qualsevol acte implica concentració de molta gent i ara no ens podem permetre cap error".  

Al mateix temps, des de l'Ajuntament han volgut agrair la feina i dedicació d'àrees municipals, entitats i persones que col·laboren en l'organització. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada