dissabte, 17 de juliol del 2021

L’Ajuntament de Begur suspèn algunes de les activitats de la Festa del Carme, retardada, a causa del covid-19

L'Ajuntament de Begur suspèn algunes de les activitats de la Festa del Carme, retardada, a causa del covid-19 

En compliment de les mesures contra el covid-19 s'ha abolit l'esmorzar previst. Pel les activitats d'avui s'exigirà el compliment de les mesures PROCICAT per aturar la propagació del virus del covid-19 i poder-s'hi protegir la salut de les persones assistents  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Begur (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona) 17/07/2021.- Segons Revista del Baix Empordà, Aquest dissabte 17 de juliol la imatge de la marededéu del Carme tornarà a recórrer en processó la costa de Begur (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona) de la mà de l'Associació de Veïns i Amics de Sa Tuna, el Club Marítim Sa Tuna, el Club Nàutic Sa Riera i l'Associació de Veïns i Amics de Sa Riera, en el marc de la festivitat, retardada, del Carme d'aquest 2021. 

El 14 de juliol, l'Ajuntament de Begur va informar que en compliment de les mesures contra el covid-19 s'havia abolit l'esmorzar previst. Pel que fa la celebració litúrgica i la processó marítima s'exigirà el compliment de les mesures PROCICAT per aturar la propagació del virus del covid-19 i poder-s'hi protegir la salut de les persones assistents: ús de la mascareta, espai obert, aforament del 70% i distància mínima.      

L'activitat començarà a les 10:15 hores amb la sortida de les barques engalanades des del Club Nàutic Sa Riera camí de Sa Tuna, per ajuntar-se amb les barques engalanades del Club Marítim Sa Tuna. 

A les 11:00 hores hi haurà a la capella de Sa Tuna la celebració litúrgica del Carme oficiada per mossèn Josep Taberner, rector de la Parròquia de Sant Pere de Begur. Ja al migdia, a les 12:00h, es gaudirà de la processó i ofrena floral. Les barques engalanades del Club Marítim Sa Tuna i el Club Nàutic Sa Riera sortiran de Sa Tuna acompanyant a la imatge del Carme per dirigir-se a Es Furió de Fitó a fer l'ofrena floral. I a les 12:30 hores, en acabar l'ofrena floral a Es Furió de Fitó, totes les barques en comitiva encapçalades per la de l'imatge del Carme tornaran cap a Sa Tuna per finalitzar la festa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada