dijous, 15 de juliol del 2021

La Generalitat atura obres sense llicència al Fluvià Nàutic de Sant Pere Pescador

La Generalitat atura obres sense llicència al Fluvià Nàutic de Sant Pere Pescador 

L'Ajuntament diu que ha fet actuacions sense el permís previ i que ha tallat un camí públic que ha de restituir  

Estudien sancions contra el propietari dels terrenys, que prepara un pla especial per a un projecte d'habitatges turístics 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Sant Pere Pescador (Baix Fluvià, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 15/07/2021.- Llegim al Diari de Girona que el 23 de febrer de l'any 2005 una explosió controlada acabava amb l'edifici mig construït de Fluvià Nàutic, a la desembocadura del riu Fluvià, al terme municipal de Sant Pere Pescador (Baix Fluvià, Alt Empordà, comtat d'Empúries). Aquest sector continua portant polèmica. L'Ajuntament santperenc emetia un comunicat, dies enrere, on manifestava que «totes les obres d'adequació que ha portat a terme en aquestes últimes setmanes el propietari de Fluvià Nàutic ho han fet sense cap mena de llicència i la mateixa Generalitat ja ha decretat paralitzacions d'algunes d'elles i propostes de sancions, en especial pel que fa al domini públic». En relació amb el tall del camí municipal, el consistori de Sant Pere Pescador indicava que «hi ha una sentència del 2015, on es donava la raó a l'Ajuntament reconeixent que el vial és públic». 

«Fa dos mesos, sense encomanar-se a ningú, van començar a remenar», manifesta l'alcalde de Sant Pere Pescador, Agustí Badosa, el qual va fer arribar als responsables del Fluvià Nàutic que «no hi pot fer res, ja que hi ha diferents competències». 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada