dimarts, 13 de juliol del 2021

La finca anomenada Fluvià Nàutic, al terme de Sant Pere Pescador, torna al focus de la polèmica per falta de llicències

La finca anomenada Fluvià Nàutic, al terme de Sant Pere Pescador, torna al focus de la polèmica per falta de llicències 

L'Ajuntament recorda als responsables dels terrenys que han de restituir el camí municipal, que van tallar per unes obres 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Sant Pere Pescadors (Baix Fluvià, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 13/07/2021.- Segons EMPORDA.INFO, el 23 de febrer de l'any 2005 una explosió controlada acabava amb l'edifici mig construït anomenat Fluvià Nàutic, a la desembocadura del riu Fluvià, al terme municipal de Sant Pere Pescador (Baix Fluvià, Alt Empordà, comtat d'Empúries). Aquest sector continua portant polèmica. L'Ajuntament santperenc emetia un comunicat, dies enrere, on manifestava que «totes les obres d'adequació que ha portat a terme en aquestes últimes setmanes el propietari de Fluvià Nàutic ho han fet sense cap mena de llicència i la mateixa Generalitat ja ha decretat paralitzacions d'algunes d'elles i propostes de sancions, en especial pel que fa al domini públic». En relació amb el tall del camí municipal, el Consistori de Sant Pere Pescador indicava que «hi ha una sentència del 2015, on es donava la raó a l'Ajuntament reconeixent que el vial és públic». 

«Fa dos mesos, sense encomanar-se a ningú, van començar a remenar», manifesta l'alcalde de Sant Pere, Agustí Badosa, el qual va fer arribar als responsables del Fluvià Nàutic que «no hi pot fer res, ja que hi ha diferents competències». 

L'espai no és a dins del Parc Natural dels Aiguamoll, però si forma part de la Xarxa Natura 2000 on està regulat l'accés motoritzat amb l'objectiu de garantir la conservació d'aquests espais. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada