dimarts, 27 de juliol del 2021

Es restableix a cap de més de set hores la circulació de trens d'alta velocitat amb la Catalunya Nord i Occitània

Es restableix a cap de més de set hores la circulació de trens d'alta velocitat amb la Catalunya Nord i Occitània  

Un foc ha afectat la catenària a la banda francesa  

Tres trens han resultat afectats pels fets 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) 27/07/2021.- Llegim al Diari de Girona que La circulació de trens d'alta velocitat ja torna a estar operativa amb la Catalunya Nord i Occitània. 

A un quart de dues de la tarda, s'ha restablert la connexió internacional, segons informa Renfe. 

Els combois no podien connectar les estacions de Perpinyà (Plana del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló) amb la de Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) a causa d'un incendi a les onze de la nit d'ahir dilluns a la les instal·lacions elèctriques i de senyalització al sector de Nissa d'Ausseruna (Erau, Occitània), segons la SNCF, informa el diari rossellonès L'Indépendant. 

Renfe ha garantit durant el temps de suspensió de connexió internacional la circulació de trens Ave i Avant en el tram Figueres - Girona - Barcelona. 

Trens tres afectats 

El tall de trànsit ferroviari ha afectat tres trens que havien de travessar la frontera del Pirineu. 

Els trens afectats pel tall han estat dos que anaven des de Barcelona cap a Perpinyà i un que realitzava el trajecte contrari. 

El foc que ha interromput la circulació internacional s'ha produït durant la nit. Segons ha informat aquest matí la SNCF a través de Twitter, el foc s'havia produït nit a prop de les vies i ha fet malbé la instal·lació elèctrica de la catenària entre Narbona i Besièrs (Erau, Occitània). 

Al migdia, l'avaria s'ha pogut solucionar i els trens, han pogut tornar a circular. L'afectació ha començat aquest matí i ha tingut la circulació aturada durant més de set hores. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada