diumenge, 18 de juliol del 2021

Catalunya Nord ha multiplicat per cinc la taxa d’incidència en set dies i té ara mateix una incidència acumulada de 210,9 casos per cada cent mil habitants

Catalunya Nord fa novament obligatòria la màscara a l'exterior a causa de la variant Delta del covid-19 

El prefecte també ha prohibit el consum de begudes alcohòliques al carrer 

Catalunya Nord ha multiplicat per cinc la taxa d'incidència en set dies i té ara mateix una incidència acumulada de 210,9 casos per cada cent mil habitants 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Perpinyà (Plana del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló) 18/07/2021.- Llegim a VilaWeb que la Prefectura dels Pirineus Orientals va anunciar divendres que l'ús de la màscara tornarà a ser obligatori a l'espai públic de tots els municipis de Catalunya Nord a partir de dilluns, a excepció de platges i grans espais naturals. 

El prefecte, Etienne Stoskopf, ha aplicat aquesta mesura per l'augment dels casos, causats per la variant Delta del covid-19 i la per la proximitat frontera amb el Principat de Catalunya.  

També ha decidit de prohibir el consum de begudes alcohòliques al carrer, a excepció de les terrasses de bars i restaurants. 

Catalunya Nord ha multiplicat per cinc la taxa d'incidència en set dies i té ara mateix una incidència acumulada de 210,9 casos per cada cent mil habitants. La taxa de reproducció, la Rt, és de 2, i hi ha cinquanta-set persones hospitalitzades, sis de les quals a la unitat de crítics. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada