dimecres, 19 de maig del 2021

Una llar d’infants de Vidreres tancada per covid-19

Una llar d'infants de Vidreres tancada per covid-19 

L'Institut Vidreres té un grup amb 34 persones confinades perquè s'ha detectat un cas positiu els darrers deu dies 

El Departament de Salut ha fet un cribratge a l'Institut de Llançà, on s'han detectat dotze casos positius els darrers deu dies i hi ha un grup confinat amb 24 persones 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Vidreres (la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) 19/05/2021.- Llegim al Diari de Girona que segons la darrera actualització d'Educació, hi ha un sol centre educatiu tancat per la incidència del coronavirus-19. Es tracta de la llar d'infants Sant Iscle-Santa Victòria de Vidreres (la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona), on en els darrers deu dies s'ha detectat un cas positiu i com a conseqüència s'ha confinat l'únic grup que hi ha. En total, hi ha 15 persones confinades, 13 alumnes i dos docents i/o personal d'administració i serveis. El positiu s'ha originat entre l'alumnat i és la segona vegada en tot el curs que el coronavirus-19 entra a la llar d'infants. A part de la llar d'infants, hi ha dos centres educatius més del municipi que té grups confinats. D'una banda, l'escola Sant Islce-Santa Victòria en té dos casos amb 36 persones aïllades perquè s'han detectat dos casos positius els darrers deu dies. Seguidament, l'Institut Vidreres té un grup amb 34 persones confinades perquè s'ha detectat un cas positiu els darrers deu dies. 

Seguidament, al Principat de Catalunya els grups escolars confinats per covid-19 són 509, 97 menys que en el darrer balanç, segons dades del Departament d'Educació. Representen el 0,71% dels aproximadament 72.000 totals. Hi ha 12.480 persones confinades, 2.387 menys que en el darrer balanç: 11.853 alumnes (-2.286), 589 docents i personal d'administració i serveis (-97) i 38 personal extern (-4). Els positius acumulats són 80.318, 111 més. Es registren 2.164 positius als centres educatius en els darrers deu dies. A més, hi ha 366 centres amb algun grup confinat, el 7,17% dels 5.104 centres. 

L'Institut de Llançà 

D'altra banda, el Departament Salut ha fet un cribratge a l'Institut de Llançà (Mar d'Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada), on s'han detectat dotze positius els darrers deu dies i hi ha un grup confinat amb 24 persones.  

Segons va avançar l'Agència Catalana de Notícies, aquest dissabte es va fer un macrobotellón al municipi en el qual hi van participar un centenar de joves, segons fonts veïnals. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada