dissabte, 1 de maig del 2021

El Consell d'Estudiants de la UdG recorda que les i els joves no estaran vacunats a finals d'estiu i seguiran sent «font de contagi»

Les i els estudiants de la UdG volen mesures estables fins al juny enfront el covid-19 

El Consell d'Estudiants recorda que les i els joves no estaran vacunats a finals d'estiu i seguiran sent «font de contagi» 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 01/05/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, el Consell d'Estudiants de la Universitat de Girona (UdG) ha demanat al Rectorat «estabilitat» fins a finals de curs amb les mesures contra la covid-19.  

El consell considera que és oportú garantir que hi hagi una presencialitat del 30% de les i dels alumnes a les classes teòriques, però que cal ser prudents perquè la majoria de l'estudiantat encara no està vacunat. Per això es considera que «encara es vulnera la seguretat de protecció contra el virus» de tothom que convisqui amb gent no vacunada. A més, els joves quedaran exclosos del 70% de la població vacunada a finals d'estiu i això vol dir que seguiran sent «font de contagi». 

En un comunicat a les xarxes socials, el consell agraeix l'esforç del Rectorat per algunes de les mesures preses des del 26 d'abril. Entre altres, s'estipula que les classes teòriques podran tornar a ser presencials, sense superar el 30% de les i dels alumnes a l'aula. La resta hauran de seguir-les de forma telemàtica. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada