dimecres, 21 d’abril del 2021

Tres persones detingudes per la protesta antifeixista contra un acte electoral de Vox a Vic

Tres persones detingudes per la protesta antifeixista contra un acte electoral de Vox a Vic 

Els Mossos d'Esquadra detenen a tres persones a Vic i Sant Martí de Centelles acusades de desordres públics 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d'Osona) 21/04/2021.- Llegim a VilaWeb que els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones a Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d'Osona) i Sant Martí de Centelles (Osona) arran de la protesta antifeixista  per l'acte electoral a la ciutat el 7 de febrer. Segons que han confirmat els Mossos a VilaWeb, les persones detingudes són acusades de delictes de desordres públics. 

Alerta Solidària ha assegurat a la xarxa que els detinguts "són a punt de fer les declaracions" a la comissaria dels Mossos de Vic. Amb aquestes detencions, ja són un total de dotze les persones encausades per la protesta antifeixista del passat 7 de febrer. 

Els Mossos ho desvinculen els fets de qualsevol ideologia. La causa està oberta per delictes de danys, desordres públics i lesions. Pel que fa als danys, a l'estació de tren de Renfe, es diu que els aldarulls van provocar desperfectes valorats en 11.400 euros. 

Des que l'operatiu policial es va posar en marxa, dues de les detencions es van produir la mateixa nit del 7 de febrer, i quatre més el 9 i 10 de febrer presumptament relacionades amb un robatori violent que hi va haver durant els aldarulls a la rambla del Carme. En aquell moment també hi havia dues persones més denunciades penalment i una altra que estava en recerca i captura. El 6 d'abril es van detenir tres persones més que, sumats als tres nous d'aquest dimecres, fan que la xifra total s'elevi a dotze.   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada