dimecres, 14 d’abril del 2021

Dos poltres moren enfangats a la zona de les closes de la Rubina

Dos poltres moren enfangats a la zona de les closes de la Rubina 

Les closes i l'estany del Tec són un sector entre la platja de la Rubina i Castelló d'Empúries, a prop de la carretera de Roses 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Castelló d'Empúries (Baix Fluvià, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 14/04/2021.- Llegim al diari El Punt Avui que dos poltres han mort enfangats a la zona de les closes i l'estany del Tec, un sector entre la platja de la Rubina i Castelló d'Empúries (Baix Fluvià, Alt Empordà, comtat d'Empúries), a prop de la carretera de Roses.  

L'incident ha fet encendre les xarxes socials amb vídeos i crítiques pels treballs en curs de neteja dels còrrecs del sector que han provocat l'assecament de l'àrea.  

Entre les veus crítiques hi ha la del naturalista Jordi Sargatal: "Són treballs molt necessaris però s'han endarrerit i allargat massa i estan passant barbaritats", assegura. 

El propietari dels animals, Esteve Bosch, té prop de 60 cavalls i burros que pasturen en aquest sector: "Han dessecat la zona, hi ha una sequera provocada per uns treballs i uns interessos que no s'entenen i de retoc es generen aquestes zones de fangueig on han quedat atrapats els dos poltres", diu el ramader, que ara ha mogut el bestiar cap a un espai menys perillós. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada