dimecres, 28 d’abril del 2021

Detecten onze casos de covid-19 en persones residents vacunades d'un geriàtric de la Bisbal d’Empordà

Detecten onze casos de covid-19 en persones residents vacunades d'un geriàtric de la Bisbal d'Empordà 

El centre suspèn les visites de familiars i les sortides de la gent gran per frenar els contagis 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL La Bisbal d'Empordà (les Gavarres, Baix Empordà, comtat de Girona) 28/04/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, s'han detectat onze casos de covid-19 de persones residents, ja vacunades, a la residència geriàtrica municipal Zoilo Feliu de la Bisbal d'Empordà (les Gavarres, Baix Empordà, comtat de Girona).  

Segons informa l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà en un comunicat, un usuari va començar a tenir símptomes dilluns al vespre i van activar el protocol per frenar les cadenes de transmissió del virus. 

A finals de gener, va culminar la campanya de vacunació amb Pfizer al centre, on el 95% dels residents i el 70% de l'equip professional van rebre el vaccí. L'Ajuntament remarca que això ha fet que les persones afectades pel brot siguin asimptomàtics o bé tinguin simptomatologia lleu. 

Per evitar contagis, la residència suspèn temporalment les visites de familiars i les sortides de la gent gran del geriàtric.  

L'equip de professionals de la residència i el CAP Doctora Casaponsa segueixen les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat per aplicar les mesures preventives. També han començat a fer videotrucades per mantenir el contacte entre les persones residents i els seus familiars. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada