divendres, 16 d’abril del 2021

Amer mostra el seu rebuig a la visita de Pedro Sánchez



Amer mostra el seu rebuig a la visita de Pedro Sánchez 

Una vintena de persones s'han fet sentir en l'arribada del president del Govern espanyol a Amer, la vila natal del president Puigdemont 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Amer (les Guilleries, la Selva, comtat de Girona) 16/04/2021.- Llegim a VilaWeb que les veïnes i els veïns d'Amer (les Guilleries, la Selva, comtat de Girona), el poble de naixement del president Carles Puigdemont, han respost amb indiferència la visita que el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha fet a la farmacèutica Hipra, situada al terme de la vila. Una comitiva d'una quinzena de cotxes i un fort dispositiu policíac dels Mossos d'Esquadra han acompanyat Sánchez. De fet, des de la Cellera de Ter ja hi havia vigilància policíaca i diverses furgonetes de la Brigada Mòbil dels Mossos han blindat l'edifici de la farmacèutica. 

Protesta veïnal amb estelades 

Una vintena de persones, això sí, s'han fet sentir en l'arribada del president del Govern espanyol. L'han rebut amb estelades, una creu funerària de color groc, feta amb dues fustes, i crits a favor dels "presos polítics". I diverses veïnes i veïns han expressat a les xarxes social el rebuig a la visita de la comitiva espanyola. Hi ha qui qualifica Sánchez com 'El Carceller' i 'Home Gris'. 

Sánchez ha visitat les instal·lacions de l'empresa acompanyat pels responsables d'Hipra i de la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés. A banda, també l'han acompanyat els ministes de Sanitat i de Ciència del Govern espanyol, Carolina Daria i Pedro Duque. Des de les xarxes socials han estat qualificats com "acompanyants de la Vergonya". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada