dissabte, 20 de març del 2021

El brot de covid-19 a les dues plantes de l'Hospital de Palamós ja afecta dotze persones

El brot a les dues plantes de l'Hospital de Palamós ja afecta dotze persones 

D'altra banda, respecte a la situació de l'Hospital de Palamós, hi ha onze persones pacients ingressades per coronavirus-19 independentment del brot que ha afectat aquestes dues plantes 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palamós (Gavarres mar, Baix Empordà, comtat de Girona) 20/03/2021.- Llegim al Diari de Girona que el brot de coronavirus-19 detectat aquest cap de setmana a l'Hospital de Palamós (Gavarres mar, Baix Empordà, comtat de Girona) ja afecta dotze persones, sis més que la darrera actualització. Per tal de procedir amb l'aïllament establert, segons els protocols, s'han traslladat al centre sociosanitari Palamós Gent Gran, gestionat també pels Serveis Integrats del Baix Empordà (SSIBE). Tots ells són asimptomàtics. 

Els primers casos es van detectar en un cribratge rutinari que es fa periòdicament a les persones pacients ingressades. Els casos positius corresponen a les plantes de medicina interna i traumatologia de l'Hospital de Palamós. Concretament, deu casos són a traumatologia i dos, a medicina interna. 

El trasllat dels pacients al centre Palamós Gent Gran, ha obligat al SSIBE tornar a aplicar restriccions en les visites.  

De fet, aquest mateix dilluns no hi havia cap persona pacient ingressada a la planta d'aïllament, però degut al trasllat, el centre sanitari ha restringit les visites a les unitats sociosanitàries tot i que es mantenen les visites a la residència assistida. 

En el primer cas, es reactiven les videotrucades entre persones pacients i familiars. 

D'altra banda, respecte a la situació de l'Hospital de Palamós, hi ha onze persones pacients ingressades per coronavirus-19 independentment del brot que ha afectat aquestes dues plantes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada