dilluns, 22 de març del 2021

‘El Baix Empordà contra el feixisme i el racisme’

Concentració antifeixista a Guíxols de la UCFR Vall d'Aro pel Dia internacional contra la discriminació racial  

el feixisme 

'El Baix Empordà contra el feixisme i el racisme'   

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Sant Feliu de Guíxols (Vall d'Aro, Baix Empordà, comtat de Girona) 22/03/2021.- Coincidint amb el Dia internacional contra la discriminació racial, la Unitat contra el Feixisme i el Racisme de la Vall d'Aro (UCFR) va organitzar una concentració el passat dissabte al Parc de la Llibertat de Sant Feliu de Guíxols (Vall d'Aro, Baix Empordà, comtat de Girona) per reivindicar el dret a la igualtat entre pobles i ètnies. 

Durant la concentració s'han dut a terme actuacions musicals i xerrades com la de Jordi Perales amb L'holocaust gitano, l'holocaust oblidat, amb el propòsit de visibilitzar i denunciar la discriminació que ha patit i pateix el poble gitano.  

Durant l'acte també hi ha intervingut Yusupa Terea amb una xerrada sobre el racisme institucional que dificulta la regularització i conseqüentment l'accés a la denúncia. 

La Unitat contra el Racisme i Feixisme de la Vall d'Aro es va formar per primera vegada el 2010 i després d'un temps de silenci va reviure el passat 15 de febrer amb motiu dels resultats de la jornada d'eleccions del 14-F. Per la UCRF l'increment d'escons de partits com VOX fan palesa la necessitat de seguir lluitant contra les ideologies discriminatòries existents. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada