dimecres, 31 de març del 2021

Detenen sis joves antifeixistes en relació a la protesta contra un acte electoral de Vox a Salt

Detenen sis joves antifeixistes en relació a la protesta contra un acte electoral de Vox a Salt 

Els Mossos d'Esquadra els acusen dels delictes d'atemptat contra l'autoritat i desordres públics  

Dos dels arrestats són menors d'edat 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Salt (Gironès) 31/03/2021.- Llegim al Diari de Girona que agents del cos dels Mossos d'Esquadra han detingut sis joves antifeixistes, dos dels quals menors d'edat, en relació a la protesta contra l'acte electoral que Vox va convocar a Salt (Gironès) durant la campanya del 14-F.  

Els Mossos els acusen dels delictes d'atemptat contra agent de l'autoritat i desordres públics. Els fets van tenir lloc el 7 de febrer passat. Aquell dia, el líder del partit d'ultradreta, Santiago Abascal, va anar a Salt per fer-hi un contacte informatiu. 

Durant la protesta antifeixista contra Vox es van llançar-li ous, cebes, tomàquets, taronges i grava. Els Mossos van disparar projectils de foam i van carregar contra la concentració antifeixista. 

Ahir, els Mossos van detenir sis dels joves que suposadament van protagonitzar els incidents, durant els quals també es van llançar pedres als furgons dels antiavalots del cos policial (BRIMO). 

Les detencions s'han deixat sense efecte a l'espera que a tots ells se'ls citi a declarar, bé sigui davant el jutjat o la Fiscalia de Menors.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada