dimarts, 16 de febrer del 2021

Organitzen concentracions per exigir la llibertat de Pablo Hasél també al Baix i Alt Empordà

Organitzen concentracions per exigir la llibertat de Pablo Hasél també al Baix i Alt Empordà 

Convoquen La Forja, Arran, CUP i altres organitzacions  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL La Bisbal d'Empordà (Gavarres, Baix Empordà) 16/02/2021.- Segons Ràdio Capital, el cos dels Mossos d'Esquadra han detingut al raper Pablo Hasél a la Universitat de Lleida (Segrià, Terres de Ponent) en un operatiu que ha començat a primera hora d'avui. Els Mossos s'han emportat Hasél enmig de crits de suport d'estudiants i altres persones que s'havien concentrat al voltant de la universitat. Està condemnat a 2 anys i 9 mesos per l'Audiència Nacional del Regne d'Espanya per "enaltiment del terrorisme" i justifica la tancada al Rectorat per evitar posar "fàcil" la seva detenció perquè ingressi a presó.  

Davant d'aquesta detenció, s'han organitzat diferents concentracions per exigir la llibertat de Hasél almenys a cinc municipis del Baix Empordà. Entre les organitzacions convocants hi ha La Forja, Arran i CUP.  

La Bisbal d'Empordà 

A la Bisbal d'Empordà (Gavarres, Baix Empordà) la concentració s'ha convocat avui a les 19:00h a la Plaça Major. 

Sant Feliu de Guíxols 

Un altre punt de concentració és la Plaça del Mercat - U d'Octubre de Sant Feliu de Guíxols (Vall d'Aro, Baix Empordà). Serà també a les 19 h. 

Palafrugell 

A Palafrugell (Baix Empordà) la concentració serà a les 19:30h a la Plaça Nova. 

Palamós 

A Palamós (Gavarres mar, Baix Empordà) la manifestació s'ha organitzat a les 19:00h i serà davant l'Ajuntament. 

Torroella de Montgrí 

Pel que fa a Torroella de Montgrí (Baix Ter, Baix Empordà), la concentració per defensar la llibertat d'expressió serà a la Plaça de la Vila, també a les 19:00h. 

A part d'aquestes concentracions al Baix Empordà, també n'hi ha moltes més organitzades arreu de Catalunya. A Girona (Gironès), per exemple, la manifestació serà a la Plaça U d'Octubre, també a les 19:00h. També a Figueres (la Garriga, Alt Empordà), a les 20:00h, a la Plaça de l'Ajuntament. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada