dimarts, 2 de febrer del 2021

El brot de coronavirus-19 a la residència Bona Vista de Lladó ja acumula 11 persones mortes i 53 contagiades

El brot de coronavirus-19 a la residència Bona Vista de Lladó ja acumula 11 persones mortes i 53 contagiades 

Hi ha tres persones que estan ingressades   

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Lladó (Alt Empordà, comtat de Besalú) 02/01/2021.- Llegim al Diari de Girona que el brot de coronavirus-19 a la residència Bona Vista de Lladó (Alt Empordà, comtat de Besalú) ja suma 11 persones mortes i 53 contagiades. D'aquestes, 38 són residents i hi ha tres persones ingressades. Pel que fa a les treballadors, n'hi ha 15 d'infectades d'una plantilla de 24. Una d'elles ja s'ha reincorporat a la feina i s'han fet testos ELISA a quatre més per determinar el seu estat immunològic abans que tornin al seu lloc de treball.  

Divendres passat també es van fer tests serològics a les persones residents i, a hores d'ara, ja hi ha 20 de les usuàries que s'han recuperat.  

Durant aquesta setmana es continuarà avançant en el procés de desaïllament. 

En aquests moments, a la residència hi ha quatre persones usuàries positives que estan en procés de superar la malaltia.  

Precisament, ahir dilluns s'hi van desplaçar equips de vacunació per administrar la segona dosi de la vacuna contra la covid-19 a les residents que ja s'havien recuperat. 

La residència va detectar el primer cas de contagi l'11 de gener en un treballador. Immediatament, es van activar els protocols de contenció i sectorització i el dia següent es va fer un cribratge a tot el centre. En aquests tests, es van detectar inicialment 21 persones residents positives i, progressivament, van anar aflorant nous casos entre les residents i les treballadores. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada