dimecres, 17 de febrer del 2021

Dos de cada deu infectats de covid-19 a la Garrotxa tenen menys de quinze anys

Dos de cada deu infectats de covid-19 a la Garrotxa tenen menys de quinze anys 

Una dada que evidencia aquest creixement del contagi entre els més joves és que dels 1.561 casos diagnosticats de covid-19 que s'han detectat a la Garrotxa en els últims 30 dies, un 23% (357) han estat persones de menys de quinze anys 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Olot (la Garrotxa, comtat de Besalú) 17/02/2021.- Llegim al Diari de Girona que els efectes de la variant britànica s'han fet notar especialment als centres educatius de la Garrotxa, on des de fa setmanes el contagi està creixent de forma considerable. És per això que, des de fa gairebé dues setmanes, els Departament de Salut i Educació van emprendre un cribratge massiu a la majoria de centres d'ensenyament d'Olot (la Garrotxa, comtat de Besalú) per tal de tallar el contagi entre asimptomàtics. Una dada que evidencia aquest creixement del contagi entre els més joves és que dels 1.561 casos diagnosticats de covid-19 que s'han detectat a la Garrotxa en els últims 30 dies, un 23% (357) han estat persones de menys de quinze anys, segons va avançar ahir Ràdio Olot. 

Des de l'inici de la pandèmia de covid-19 aquest col·lectiu no havia tingut un percentatge tan elevat. El mes de desembre, els més joves van significar el 8% del total de contagis, i al novembre, el 14%. Que els infants es contagien més és un fet que s'ha pogut constatar en aquesta tercera onada a la Garrotxa. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada