diumenge, 31 de gener del 2021

Marxa lenta contra l'assetjament sexual a Osona

Marxa lenta contra l'assetjament sexual a Osona













Marxa lenta contra l'assetjament sexual a Osona 

El dissabte dia 6 de febrer a les 12 del matí 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d'Osona) 31/01/2021.- Llegim a Llibertat.Cat que diverses organitzacions han convocat una marxa lenta de cotxes i bicicletes al voltant de les tres empreses implicades, per al dissabte 6 de febrer a les 12 del matí. El punt de trobada serà davant la xemeneia del Sucre, a Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d'Osona). Recorden que després de 4 mesos les coses continuen igual. 

El 17 de setembre de 2020, dues treballadores de l'escorxador Esfosa, a Vic, van presentar una denúncia per assetjaments sexuals contra un encarregat de l'empresa de neteja d'aquest escorxador. Malgrat que l'agressor va ser acomiadat, hi ha hagut i hi ha encara represàlies continuades. Aquest tema s'ha posat en coneixement de les dues empreses: Esfosa (principal) i GCT Plus (neteja). 

El 23 d'octubre de 2020, una treballadora de l'escorxador Le Porc Gourmet, a Santa Eugènia de Berga (Osona), va presentar també una denúncia per assetjaments sexuals contra un encarregat. L'agressor no ha estat acomiadat i les represàlies continuen. S'ha demanat ordre d'allunyament. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada