dijous, 7 de gener del 2021

Les presentades com a Reines Magues deixen carbó a la porta de l'ajuntament de Cadaqués

Les ?Reines Magues? deixen carbó a la porta de l'Ajuntament de Cadaqués

Les presentades com a Reines Magues deixen carbó a la porta de l'ajuntament de Cadaqués 

S'assenyala, simbolicament, que el govern municipal s'ha portat malament 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Cadaqués (Serra de Rodes/Cap de Creus, Alt Empordà, comtat de Peralada) 07/01/2021.- Llegim a Llibertat.Cat que en un comunicat de l'Assemblea de Cadaqués assenyala que el govern municipal s'ha portat malament i que per aquest motiu les Reines Magues s'han acostat a deixar carbó a la porta de l'ajuntament. 

Aquesta acció simbòlica vol transmetre la necessitat de revertir les actuals polítiques municipals i posar, d'una vegada per totes, la vida al centre, indiquen.  

Des del grup municipal Assemblea de Cadaqués afirma que "cal garantir l'accés a l'habitatge digne, ajudar a les persones a sortir d'aquesta crisi, i assegurar-se de que ningú queda enrere. Cal cuidar el medi ambient i destinar esforços a la defensa del territori, protegint el patrimoni de pedra seca, les oliveres i la pesca tradicional. Calen respostes, transparència i participació. Menys ressentiment i més humilitat. Menys interessos i més justícia. Menys venjances i més diàleg. Menys odi i més comprensió", es conclou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada