dijous, 21 de gener del 2021

El Procicat no autoritza a causa de la pandèmia de covid-19 el Pare Pelegrí i s’aixeca acta

El Procicat no autoritza a causa de la pandèmia de covid-19 el Pare Pelegrí i s'aixeca acta 

L'Ajuntament de Tossa de Mar desobeeix Procicat  

Denunciat el Pare Pelegrí i cinc persones que l'acompanyaven en el pelegrinatge entre Tossa de Mar i Santa Coloma de Farners 

Han incomplert la normativa del confinament municipal          

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Tossa de Mar (la Selva marítima, la Selva, comtat de Girona) 20/01/2021.- Llegim a la premsa digital convencional que el peregrinatge del Pare Pelegrí que anualment uneix els municipis de Tossa de Mar (la Selva marítima, la Selva, comtat de Girona) i Santa Coloma de Farners (Guilleries, la Selva, comtat d'Osona), ha acabat amb una denúncia per part dels Mossos d'Esquadra als seus participants. El motiu ve donat per l'incompliment de les mesures de seguretat del Procicat en la lluita contra la covid-19. 

El representant d'enguany, Jaume Gotarra, i cinc devots més, han sortir de Tossa de Mar en direcció a Santa Coloma de Farners per ser aturats posteriorment a l'alçada de Sils (la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona), on els agents van aixecar acta de la infracció. Des del cos de policia autonòmica asseguren que malgrat guardaven la distància de seguretat i duien mascaretes, no estaven autoritzats per sortir del municipi de Tossa de Mar. No només això, els organitzadors de l'acte van consultar amb el Procicat si se'ls donava un permís especial per a celebrar la tradicional ruta però aquest va ser denegat. 

Avui els sis participants hauran de retornar des de Santa Coloma de Farners a Tossa de Mar i no es descarta que puguin ser novament sancionats, segons comenta el portal Gerió Digital. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada