dilluns, 25 de gener del 2021

Denúncia de Girona Acull als Serveis Socials del municipi per una manca d’atenció a una dona agredida

Denúncia de Girona Acull als Serveis Socials del municipi per una manca d'atenció a una dona agredida 

Els tècnics municipals van dir que no s'hi podia fer res i que, de moment, la portarien al palau firal        

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 25/01/2021.- Llegim al diari El Punt Avui que la plataforma Girona Acull ha denunciat que els Serveis Socials de Girona no han donat l'assistència adequada a una dona sense xarxa familiar al territori que va ser agredida --denúncia feta davant dels Mossos i comunicada als Serveis Socials de Girona--. A aquesta dona, i com a mesura d'urgència, els Serveis Socials de Girona li van facilitar una nit d'allotjament. 

L'entitat explica que el mateix dia se li va comunicar que només disposava d'una nit per quedar-s'hi i, com que l'habitació on vivia i d'on va haver de marxar era a Salt (Gironès, comtat de Girona), havia de dirigir-se a Serveis Socials d'aquest municipi, tot i que estigués empadronada a Girona.  

Girona Acull li va facilitar una nit a l'alberg de la ciutat per veure què es podia fer, i ho va comunicar als Serveis Socials de Girona, que van dir que assumirien el cost de l'alberg i que buscarien una solució.  

Des de la plataforma lamenten que l'única resposta rebuda de l'Ajuntament gironí va ser a través dels tècnics municipals, que van dir que no s'hi podia fer res i que, de moment, la portarien al palau firal. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada