dissabte, 12 de desembre del 2020

Un brot de coronavirus-19 afecta 10 persones usuàries i 4 treballadores d'una residència de Sant Joan de les Abadesses Una de les persones afectades ha mort i a tres més se les ha traslladat a Orpea, a Girona TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Sant Joan de les Abad




Un brot de coronavirus-19 afecta 10 persones usuàries i 4 treballadores d'una residència de Sant Joan de les Abadesses 

Una de les persones afectades ha mort i a tres més se les ha traslladat a Orpea, a Girona 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Sant Joan de les Abadesses (Ripollès, comtat d'Osona) 03/09/2020.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, un brot de coronavirus-19 afecta deu persones usuàries i quatre treballadores de la residència Emma de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès, comtat d'Osona). 

Una de les persones afectades ha mort i a tres més se les ha traslladat a la residència Orpea de Girona, que dona suport a aquells centres que ho necessiten. En total, al geriàtric Emma hi ha 52 persones residents que hi viuen. 

El nombre de persones infectades podria créixer, ja que hi ha diverses de les residents pendents de fer-se la prova PCR, però que ja han començat a presentar símptomes de patir la malaltia de covid-19. 

El centre manifesta que ha pres les mesures de seguretat pertinents per evitar més contagis i ha aïllat les persones treballadores infectades. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada