diumenge, 20 de desembre del 2020

Manifestació al centre de Girona contra la crisi generada per la pandèmia de covid-19

Manifestació al centre de Girona contra la crisi generada per la pandèmia de covid-19 

La protesta, organitzada pels CDR, va concentrar ahir a Girona unes cent persones 

Reclamen que la crisi la paguin els rics 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 20/12/2020.- Llegim al diari El Punt Avui que un centenar de persones de diversos sectors es van manifestar ahir a Girona per rebutjar que la crisi originada per la pandèmia de covid-19 "la pagui la classe treballadora" i van reivindicar mesures urgents.  

L'acte va ser organitzat pels CDR a tot el Principat de Catalunya i la concentració a Girona va ser a la plaça del Vi, on es va llegir un manifest.  

Es va denunciar que, arran de la crisi, els ERTO i l'atur laboral no paren de créixer, que "cada cop hi ha més gent que es troba en condicions més precàries, la violència masclista i LGBT-fòbica ha augmentat en tots els sentits i s'aguditza la crisi de cures".  

Es va recordar que la quantitat de desnonaments d'habitatges és elevada i que la situació de les persones racialitzades i migrants és cada vegada més crua. I per tot això van reivindicar que la crisi "la paguin per primera vegada els que han acumulat beneficis aquests darrers anys".  

Tot seguit es va fer una manifestació fins a la plaça de l'U d'Octubre. 

La concentració es va fer a la tarda, en un moment en què els carrers de Girona estaven plens de gent aprofitant la flexibilització en el confinament perimetral, que aquest cap de setmana passava a ser comarcal. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada