divendres, 18 de desembre del 2020

La batalla legal entre Eva Bussalleu i la UdG arriba al contenciós administratiu

Una concentració de suport.

La batalla legal entre Eva Bussalleu i la UdG arriba al contenciós administratiu 

El passat mes de març, aquesta professora agregada interina del departament de biologia de la Universitat de Girona va denunciar discriminació masclista i assetjament laboral dins del seu grup de recerca de la UdG 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 18/12/2020.- Llegim al Diari de Girona que conflicte entre la professora i investigadora Eva Bussalleu i la Universitat de Girona (UdG) continua avançant i el dimarts es va celebrar la vista del contenciós administratiu que ella mateixa havia interposat per les presumptes irregularitats en el concurs públic per atorgar la plaça que ocupava i que va perdre. Un contenciós que, d'altra banda, manté paralitzada l'altra via que Bussalleu havia obert per denunciar el que ell va entendre com un acomiadament il·legal.  

El judici s'havia de celebrar el passat 24 de novembre, però es va posposar, a petició de la Universitat de Girona, a l'espera que es resolgués el contenciós. 

El passat mes de març, aquesta professora agregada interina del departament de biologia de la Universitat de Girona va denunciar discriminació masclista i assetjament laboral dins del seu grup de recerca de la UdG, a la qual havia estat vinculada des de l'any 2003. Tot i això, la via legal oberta per Bussalleu no entra en aquest presumpte assetjament i se centra en les irregularitats del concurs per quedar-se amb una plaça que Bussalleu va acabar perdent.  

La resolució es pot demorar uns mesos, cosa que, en principi, també deixaria sense avançar la via de la demanda per acomiadament. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada