diumenge, 22 de novembre del 2020

L'oposició municipal de Palamós demanarà explicacions a l'equip de govern de l’Ajuntament, format per ERC, sobre les obres del camí de ronda

Part de les obres del camí de ronda de Palamós que ja s'han executat
                                        Part de les obres del camí de ronda de Palamós que ja s'han executat


L'oposició municipal de Palamós demanarà explicacions a l'equip de govern de l'Ajuntament, format per ERC, sobre les obres del camí de ronda 

Volen saber si es tracta d'un projecte "intervencionista" 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palamós (Gavarres mar, Baix Empordà, comtat de Girona) 22/11/2020.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, l'oposició municipal de Palamós (Gavarres mar, Baix Empordà, comtat de Girona) en bloc (PSC, JxCat, Ciutadans, CUP) demanarà explicacions al govern de l'Ajuntament, format per ERC, sobre la construcció del camí de ronda que s'està començant fer. I és que els grups volen saber si es tracta d'una obra "intervencionista" tal i com porten denunciant des de fa temps les entitats socials ecologistes. 

Per això, des de l'oposició municipal han decidit elevar una sèrie de preguntes a l'equip de govern de l'Ajuntament sobre l'edificació, en el proper ple de dimarts.  

Els diferents grups municipals assenyalen que es tracta d'un projecte de partit (ERC) que s'ha aprovat per junta de govern i que mai s'ha portat al ple municipal. Per això, exigiran saber si hi ha alguna possibilitat d'asseure's a parlar amb les entitats socials contràries al projecte en curs d'execució. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada