dijous, 26 de novembre del 2020

El context de pandèmia de covid-19 impedeix celebrar la tradicional Festa de la Gent Gran a Sant Feliu de Guíxols

El context de pandèmia de covid-19 impedeix celebrar la tradicional Festa de la Gent Gran a Sant Feliu de Guíxols 

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols solia organitzar una exitosa activitat que el passat 2019 va arribar a la seva quarta edició 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Sant Feliu de Guíxols (Vall d'Aro, Baix Empordà, comtat de Girona) 26/11/2020.- Llegim a la Revista del Baix Empordà que durant aquesta època de l'any, al mes de desembre, l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Vall d'Aro, Baix Empordà, comtat de Girona) solia organitzar una exitosa activitat que el passat 2019 va arribar a la seva quarta edició: la Festa de La Gent Gran. Aquest 2020, però, degut a la complicada situació sanitària i a totes les restriccions que s'han de prendre per a frenar l'evolució de la pandèmia de covid-19, el consistori s'ha vist obligat a anul·lar la que en seria la cinquena edició. 

L'any passat l'envelat del Guíxols Arena va fer ple acollint unes 1.000 persones, que van gaudir d'un gran menú de dinar i també de la música de l'Orquestra La Chatta. Per seguretat i precaució, organitzar quelcom similar en temps de pandèmia és inviable i la cinquena edició de la Festa de la Gent Gran haurà d'esperar. 

L'esdveniment va iniciar-se l'any 2016, quan es va decidir que la ubicació seria el Pavelló Municipal de La Corxera. Posteriorment es va optar per traslladar la festa a l'envelat del Guíxols Arena, un dels centres neuràlgics de moltes de les activitats populars que se celebren entre els mesos de desembre i abril a Sant Feliu de Guíxols. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada