divendres, 16 d’octubre del 2020

A Salt, La Mirona ajorna els concerts programats per a la pròxima quinzena a causa de la pandèmia de covid-19

La Mirona ajorna els concerts programats per a la pròxima quinzena a causa de la pandèmia de covid-19 

La sala de Salt ja ha reprogramat les actuacions de Maria Jaume amb Maria Lluïsa i Suasi i els Electrodomèstics 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Salt (Gironès, comtat de Girona) 16/10/2020.- Llegim al Diari de Girona que davant les noves restriccions d'aforament i d'horari que el Govern de la Generalitat ha decidit decretatar per frenar la cadena de contagis de covid-19, el món de la cultura ha començat a moure fitxa. La sala La Mirona de Salt (Gironès, comtat de Girona) va anunciar ahir que els concerts que tenia programats per a aquest i el següent cap de setmana s'ajornen, tot esperant unes millors condicions per a la seva celebració. 

D'aquesta manera, l'actuació de Maria Jaume i Maria Lluïsa, prevista inicialment per a aquesta nit, es trasllada al 28 de novembre. Així mateix, el concert que havien d'oferir Suasi i Els Electrodomèstics demà dissabte tindrà lloc el 6 de novembre.  

Queden pendents de nova data els directes de Germà Negre i Last Livin' Souls, que s'havien de celebrar el cap de setmana vinent a la sala de concerts gironina.  

L'organització, que espera poder anunciar ben aviat noves dates per a aquests dos concerts, va informar a través de les xarxes socials que tots aquells qui hagin adquirit entrades per a les actuacions ajornades podran reclamar la devolució de l'import. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada