dijous, 9 d’abril del 2020

Fronts Amplis d’Organitzacions Polítiques i Socials, no electorals, dotats d’un programa de consens en torn l’alliberament nacional i social


SEDICIÓ

 

Butlletí irregular dels CADRC. Nº2. Gener de 2020

 

 

Editorial:

 

En el nº 1 d'aquesta publicació irregular dels CADRC ja vàrem advertir què el Tsunami Democràtic podia ser el darrer instrument manipulador del Processisme. Pensem que ha quedat demostrat i us recomanem torneu a llegir l'argumentari. No cal repetir-ho. Sí cal un exemple és directament una vergonya, que deixi penjats i en mans de les forces repressores colonials i sipaies i de l'aparell judicial franquista a la gent que els va seguir, mentre ells i elles continuen en un confortable anonimat. Després de la darrera convocatòria desastrosa del Camp Nou no se n'ha sabut res més. Era com semblava, un element més de control de les masses al servei dels partits processistes per evitar qualsevol vel·leïtat revolucionaria.

 

La resposta alternativa per a tornar a posar fil a l'agulla passa per la constitució des de la base de Fronts Amplis d'Organitzacions Polítiques i Socials, no electorals, dotats d'un programa de consens en torn l'alliberament nacional i social.

 

https://www.gerio.cat/noticia/988800/ja-son-20-els-citats-a-declarar-pel-tall-de-lap-7-a-la-jonquera-del-tsunami-democratic

 

https://tarragonadigital.com/baix-penedes/deu-veins-baix-penedes-citats-declarar-tall-jonquera

 

-.-

 

La Taula de Diàleg entre els Governs espanyol i català.

 

Finalment la muntanya ha parit un ratolí i ja tenim taula de diàleg, negociació seria un terme inacceptable. Sobre la taula promeses de complir allò que el govern central mai acompleix i retorn de l'autonomisme regionalista. Per sota electoralisme barato per mantenir la situació i poder governar, el PSOE a España i ERC a Catalunya, si ho aconsegueixen ja que com deia un amic, recent traspassat, ERC és el partit dels eterns repetidors! D'aquí no pot ni sortirà res més que els exabruptes de la ultradreta espanyola i el seguidisme del president Quim Torra que blasma ERC però perd el cul per ser a la Moncloa amb un tal Sánchez, mentre somia ser una reencarnació del seu estimat ídol: el capità collons (el comissari botxí de la classe treballadora: Miquel Badia) quan no és més que la reedició del capità enciam. En versió trista.

 

Per acabar cal recordar que va dir Václav Havel a la direcció del Partit Comunista de Txecoslovàquia  quan el van convidar a una taula de diàleg i els va respondre que no podia assistir a una taula on una part podia fer empresonar l'altra. Afirmant que el diàleg pressuposa una igualtat, si aquesta no existeix no hi ha diàleg possible!

 

https://www.lavanguardia.com/politica/20200206/473308275777/pedro-sanchez-quim-torra-mesa-de-dialogo-febrero-gobiernos.html

 

Panorama Polític al Principat. Ni voluntat de poder, ni relat, ni discurs. Solament el joc de les cadires.

 

Fent una llambregada a l'actualitat política de Catalunya ens trobem amb l'entorn dels antics convergents en plena ebullició i discòrdia on es van succeint les noves sigles i els vells estils dels negocis, el peix al cove i el retorn a l'autonomisme i la ficció de refundació continuada en un viatge cap el no res del processisme postconvergent. El no mans land  de  Pdcat, Junts, La Crida…Alhora seguidors i enemics del  president Puigdemont. Al final tots busquen col·locar-se en el regim borbònic autonomista. Demòcrates abandona el para-sol d'ERC i vol, retornar a l'entorn del bloc d'ordre. ERC vol ampliar per les altures i arribar a presidir la gestoria del Parc de la Ciutadella amb l'ajut dels barruts dels Comuns, el darrer i més fastigós suport a l'Estat del 1978 i dels lladres i  socis del 155 del PSC-PSOE.  En una situació on el Govern Torra es troba dividit i amb unes possibilitats d'acció formidables la CUP no fa altra cosa que somiar en passar l'escombra i recollir els vots que altres perdin sense fer cap proposta amb cara i ulls ni prendre cap iniciativa. A més encara tenen les penques de dir que la gent no els segueix ni els fa cas!

 

Pla de xoc contra el corona-virus:

 

Intervenir els recursos de la sanitat privada i posar-los sota control del sistema públic de salut

 

Acabar amb les restriccions i retallades imposades a la sanitat pública

 

Moratòries en pagaments de lloguers i de les hipoteques

 

Paralitzar els desnonaments

 

Garantir les percepcions salarials

 

Garantir la gratuïtat de proves, tractaments i atenció sociosanitària

 

Aturar EROs i ERTOs

 

Suport a treballadors autònoms

 

Garantir canals d'informació públics, gratuïts i veraços


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada