dijous, 9 d’abril del 2020

Davant les sentències i la repressió




DAVANT LES SENTÈNCIES I LA REPRESSIÓ DE L'ESTAT

 

Davant la situació en la que ens trobem i amb unes sentències a punt de ser dictades per un poder judicial que no té ni legitimitat legal ni política per jutjar l'exercici del dret a l'autodeterminació, a les que cal afegir el clima repressiu generalitzat contra l'independentisme i les classes populars del nostre país, els Comitès Anarquistes en Defensa de la República Catalana volem manifestar públicament que no serà en el marc polític actual, ni amb eleccions com sortirem de l'atzucac.

 

La criminalització de la dissidència, la negació del  dret   a   la   protesta  i  les  vulneracions  de tots els dret humans  no  poden  ser acceptats, ni restar  impunes,   ni seran revocats votant al PSOE i a qui li doni suport, ja que aquest partit és juntament amb el processisme màgic la darrera contenció que manté el sistema caduc del 1978. Tampoc serà desmuntat per manifestacions folklòriques i actes simbòlics.

 

El judici  polític  del Tribunal Suprem, els muntatges  contra els CDR's, la burda   vinculació  de l'independentisme amb el terrorisme, l'amenaça constant del 155 i de la Llei de Seguretat Nacional que ens mostren a diari… Tot plegat i en portes d'una nova crisi econòmica i d'una nova bombolla immobiliària a punt d'esclatar solament pot ser resposta de manera eficaç amb una veritable VAGA GENERAL REVOLUCIONARIA que ha d'arribar a partir dels assajos que calgui anar efectuant des d'ara. I  acompanyar-ho de mobilitzacions que cal generalitzar de boicots socials de tot tipus, impagaments, fer propaganda de totes les injustícies i manipulacions, efectuar el màxim nombre d'intervencions d'agitació i propaganda i en paral·lel anar creant organismes, associacions i entitats alternatives al processisme màgic i a l'autonomisme.

 

Cal anar cap un model de mobilitzacions permanents basades en la solidaritat i la desobediència civil! I la màxima expressió de solidaritat i desobediència civil és avui és  la Vaga General Revolucionaria .

 

Comitès Anarquistes en Defensa de la República Catalana

 

Catalunya, 6 d'octubre de 2019


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada