dimarts, 5 de febrer del 2019

El Premi a la Difusió del Decreixement 2018/2019 ha estat atorgat al Seminari d’Economia Crítica Taifa

L'Agenda Llatinoamericana premia el Seminari d'Economia Crítica Taifa

El Premi a la Difusió del Decreixement 2018/2019 ha estat atorgat conjuntament per l'Associació de Naturalistes de Girona

El Seminari Taifa estudia, estableix llaços amb altres organismes i divulga com es pot contribuir a la transformació de la societat actual envers una societat no capitalista

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 26/01/2019 Girona (Gironès, comtat de Girona).- Comprendre el món per transformar-lo, segons informa la premsa convencional gironina, és el títol de la conferència que ha fet aquest dissabte Antoni Puig Solé, del Seminari d'Economia Crítica Taifa. L'acte es va celebrar a la Sala Miquel Martí i Pol de la Fundació Valvi, a la Gran Via Jaume I de Girona.

Antoni Puig Solé, en representació del Seminari Taifa, va recollir en l'esdeveniment el Premi a la Difusió del Decreixement 2018/2019.

El guardó ha estat convocat per l'Associacióde Naturalistes de Girona i l'Agenda Llatinoamericana --tal com es llegeix a la portada de l'anuari d'enguany, en aquesta ocasió gira a l'entorn de "les grans causes en allò petit"--.

El Seminari Taifa estudia, estableix llaços amb altres organismes i divulga com es pot contribuir a la transformació de la societat actual envers una societat no capitalista.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada