dissabte, 3 de novembre del 2018

Oposició a la declaració d’interès públic d’un càmping en 14 hectàrees en el jaciment arqueològic de Ruscino, al sud de Perpinyà

L’oposició al projecte i en defensa del patrimoni arqueològic assegura que “es parla d’interès general però es tracta d’un sol interès particular”  



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 03/11/2018  
Perpinyà (Plana del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló).-  

 Dimecres passat es va obrir l’enquesta d’utilitat pública per a la construcció d’un càmping, que ocuparia 14 hectàrees, a la sortida est de Perpinyà (Plana del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló), a la carretera de Canet de Rosselló, a prop d’on hi ha el centre comercial de Chateau Roussillon. Està previst que es construeixi a prop d’una  àrea d’habitatges residencials. És en un llogaret conegut per  albergar el jaciment arqueològic de Ruscino, l’oppidum que donà nom a la comarca i al comtat de Rosselló, i al museu contigu.

En defensa del jaciment arqueològic de Ruscino 
Tot això a prop del projecte del càmping projectat de 14 hectàrees. “El museu s’ha construït durant molt de temps però el seu desenvolupament es retarda per falta de mitjans econòmics. La creació del càmping condemnaria definitivament aquesta estructura i l’informe del jaciment arqueològic no hauria sinó de ser classificat a l’arxiu departamental”, declaren els opositors al projecte de càmping, que asseguren que “es parla d’interès general però es tracta d’un sol interès particular”.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada