dimarts, 13 de novembre del 2018

L’AMPA del Guillem de Montgrí, abocada al TSJC pel menjador escolar

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic no entra a valorar el fons del recurs de l’AMPA de Torroella de Montgrí perquè considera que no està “legitimada” per presentar-lo  


 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 13/11/2018   
Torroella de Montgrí i l’Estartit (Baix Ter. Baix Empordà, comtat d’Empúries).-   

Llegim en la premsa convencional comarcal que l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’escola Guillem de Montgrí (AMPA) no pot presentar recurs per defensar la seva gestió del menjador escolar, ja que “els pares no estan legitimats” per fer-ho, segons el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic (TCCSP). Amb aquesta resolució, el Tribunal els aboca a presentar un recurs al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).
El TCCSP ha emès la resolució a partir del recurs presentat per l’AMPA del Guillem de Montgrí en contra del Decret del Consell Comarcal del Baix Empordà. Aquest Tribunal considera que “no estan legitimats com a pares i mares” per presentar el recurs i determina que “no poden presentar-lo”.
Toni Guix, tresorer de l’AMPA del Guillem de Montgrí, planteja: “Si els pares i mares no estan legitimats per fer-ho, qui ho està?”.
Càtering Vilanova, l’empresa adjudicatària del lot més septentrional d’escoles del Baix Empordà --en què també hi havia altres centres dels sis que mantenien el servei sota prestació de cada AMPA-- va assumir el 12 de setembre el control del servei de menjador escolar.
En aquell moment, des de l’AMPA del Guillem del Montgrí, i en vista de la posició ferma del Consell Comarcal del Baix Empordà, ja es va dir que es respectaria la legalitat, si bé destaquen que el TCCSP encara no s’havia pronunciat. Ara aquesta via s’ha esgotat i, segons Guix, caldrà valorar si finalment es presenta un recurs davant del TSJC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada