dijous, 8 de novembre del 2018

L'alcalde de Bellcaire d’Empordà afirma que l'equip de govern està en contra de l'aeròdrom

Imatge del ple extraordinari celebrat ahir.
Imatge del ple extraordinari celebrat dimecres.
El ple municipal aprova per unanimitat suspendre l'aprovació inicial del projecte i el promotor vol seguir endavant  



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 08/11/2018   
Bellcaire d’Empordà (Baix Ter, Baix Empordà, comtat d’Empúries).-   

Segons un despatx de l’Agenda Catalana de Notícies l'Ajuntament de Bellcaire d'Empordà (Baix Ter, Baix Empordà, comtat d’Empúries) va aprovar ahir al vespre per unanimitat suspendre l'aprovació inicial del projecte per fer un aeròdrom i un museu al municipi.
La decisió es va prendre en un ple extraordinari en què l'alcalde, David Font, va explicar que el govern municipal està en contra de la iniciativa però que l'havien hagut de tramitar perquè complia amb els requeriments administratius. Malgrat això, va explicar que encarregaran informes complementaris d'impacte paisatgístic i acústic però també sobre la utilitat pública del museu projectat, que és el que permetria que es pogués tirar endavant en uns terrenys rústics.
El promotor del projecte del camp de vol, Jordi Diaz, va assegurar que continuaran endavant i va defensar que tot s'ha fet correctament però va lamentar que, al seu entendre, no hi ha hagut «imparcialitat» en el curt procés de tramitació que ha tingut el projecte, que de moment no ha superat l'aprovació inicial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada