dissabte, 24 de novembre del 2018

El Collectif Alternatives Aux Pesticides 66 denuncia que la xifra donada per a la Catalunya Nord a cura de Générations Futures es troba per sota la realitat. Acte a Perpinyà el dijous 29 de novembre a les 19h. a la Salle des liobertés.

La xifra solament tracta dels pesticides comprats dins l’Estat francès, sense comptar amb les quantitats comprades a l’Estat espanyol  






TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 25/11/2018  
Perpinyà (Plana del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló).-   

L’associació Générations Futures ha publicat la classificació dels departaments de l’Estat francès en les vendes de pesticides. En aquesta classificació, Catalunya Nord està classificada en cinquena posició en vendes de pesticides per hectàrea de superfície cultivada (11 kg per hectàrea) i novena en matèria de vendes de glifosat (glyphosate).
Cosa que no correspon a la realitat. El Collectif Alternatives Aux Pesticides 66 (CAP-66) denuncia que aquesta xifra es troba per sota la realitat: “La classificació es basa en les dades dels distribuïdors per a les vendes a l’Estat francès”, afirma un dels membres del col·lectiu, Daniel Deycard. “Es tracta d’una font fiable… exceptuat per a certs sectors com Catalunya Nord, on els agricultors poden comprar els seus productes a l’Estat espanyol”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada