dilluns, 12 de novembre del 2018

Catalunya Nord participa en la vaga avui dilluns a l’Educació Nacional

Aquesta vaga ha estat convocada per la Intersindical de la FSU, CGT, FO, Solidaires, UNSA-Education i SGEN-CFDT  



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 12/11/2018   
Perpinyà (Plana del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló).-   

 Seguida la convocatòria a l’Educació Nacional Intersindical de la FSU, CGT, FO, Solidaires, UNSA-Education i SGEN-CFDT han convocat una jornada de vaga per avui dilluns. En un comunicat conjunt denuncien la supressió de llocs de treball en l’Educació Nacional, previst pel pròxim curs. En total són 2.650 els llocs de treball docent que el Govern francès ha anunciat que seran suprimits o no seran reemplaçats en les jubilacions.
Els sindicats expressen “consternació i incomprensió pels anuncis pressupostaris per a l’any 2019 que enterra de fet la prioritat a l’Éducation Nationale’. Els llocs de treball  de professors i d’administratius suprimits representen “una nova degradació de les condicions d’estudis dels alumnes i de treball dels personals”, estimen.
A la Catalunya Nord s’ha realitzat una manifestació sindical de 500 vaguistes convocats per FSU, CGT, FO, Solidaires, UNSA-Education i SGEN-CFDT, a partir de les 10:30h, des de la plaça de la Victòria, al peu del Castellet de Perpinyà (Plana del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada