divendres, 6 de juliol del 2018

Vermut groc a Portbou el diumenge en suport a les companyes denunciades per delicte d’odi en uns cartells sobre la manada

La demarcació de Girona només té cent militants del PP  





 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 06/07/2018  
Portbou (Mar d’Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada).-   


Diumenge 8 de juliol, a les 12 del migdia, a Portbou (Mar d’Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada) davant l’oficina de turisme hi haurà una concentració i després vermut groc en suport a les companyes denunciades per delicte d’odi. La Gent es posarà una samarreta groga. 


El guàrdia civil de La Manada continuarà en llibertat 

L'inici de les festes de Pamplona (Sant Fermí) coincideix amb la decisió del jutge de deixar en llibertat provisional Antonio Manuel Guerrero, el guàrdia civil de La Manada, condemnat per agressió sexual, que va intentar renovar-se el passaport. L'Audiència de Navarra decidirà aquesta setmana o la que ve sobre la seva situació. Ahir dijous va declarar davant del jutge, després que la Fiscalia i l'acusació demanessin que tornés a la presó en considerar que va vulnerar les mesures cautelars de la seva llibertat provisional en intentar renovar el passaport, però ha quedat en llibertat. A la vista, els funcionaris de renovació del DNI de Sevilla van confirmar que el condemnat va intentar treure's el passaport, i no pas consultar quan li caducava, que és el que assegura la defensa. 


La demarcació de Girona només té cent militants del PP  

VilaWeb informa que ahir el PP va fer les primeres primàries de la història del partit, que sempre ha tret pit per ser l’organització política amb més militants de l’estat espanyol. Les dades del cens i dels militants inscrits --els que estan al dia del pagament de la quota-- indiquen que a la demarcació de Girona només hi havia 109 militants, dels quals van votar 101, la majoria a l’ex-vicepresidenta del Govern espanyol Soraya Sáenz de Santamaría. L’ex-delegat del Govern espanyol al Principat de Catalunya, Enric Millo, havia donat el seu suport a Sáenz de Santamaría. No obstant això, al Principat de Catalunya va imposar-se Pablo Casado (49,39%), així com a les Illes Balears (46,75%). Sáenz de Santamaría va imposar-se al País Valencià (43,88%).
A la demarcació de Lleida té unes desenes de militants més (187), i Tarragona sobrepassa els dos-cents (239). A Formentera, el PP té 21 militants i 20 van votar a les primàries. A Eivissa en són 369 i a Menorca 462. Curiosament, al País Valencià la demarcació d’Alacant té més militants (3.593) que no pas la de València (3.495).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada