dimarts, 17 de juliol del 2018

La CGT d’Osona denuncia l’acomiadament de dues treballadores de l’empresa Array de Folgueroles

Acomiadament per queixar-se per les altes temperatures  






TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 17/07/2018   
Folgueroles (Osona, comtat d’Osona).-   

La CGT d’Osona denuncia l’acomiadament de dues treballadores de l’empresa Array de Folgueroles (Osona, comtat d’Osona) per queixar-se per les altes temperatures amb les quals treballaven. Durant el mes de juny s’han superat els 30 °C, arribant als 38 °C en alguns moments.
La fàbrica es dedica a la injecció de plàstics i es va acomiadar a dues empleades que es disposaven a fer l’entrega d’un llistat de temperatures i d’un requeriment per tal que els Serveis de Prevenció valoressin i adoptessin les mesures necessàries per tal de corregir la situació. L’empresa ha justificat l’acomiadament com un acomiadament disciplinari per baix rendiment.
Fa dos anys que les treballadores estan patint calor als llocs de treball i des del comitè d’empresa (CCOO i UGT) no han fet res per tal de corregir-ho.
Les treballadores han cursat denúncia a Inspecció de Treball per tal que investigui la situació i obligui a l’empresa Array a complir la llei.
La CGT exigeix la readmissió immediata de les treballadores acomiadades i que l’empresa "compleixi amb l’obligació de vetllar per la salut de tot el personal.
Twitter CGT Osona: [https://twitter.com/CGTOsona]
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada