diumenge, 1 de juliol del 2018

Durant quasi un any s’ha mantingut el més absolut secret a nivell hoteler i de l’Ajuntament de l’Escala sobre el casori de Musk i Wyly, que tancaria entre les 9 de matí i les 3 de la matinada el poble medieval d’Empúries.

Kimbal Musk, a su llegada al recinto arqueológido de Empúries, para su boda con Christiana Wyly.
El multimilionari ianki Kimbal Musk a Empúries.
Havia passat per la comissió de govern i per tant s’hauria d’haver fet públic.   
Seguretat privada de Prosegur.  




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 01/07/2018   
L’Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d’Empúries).-   

Diverses fonts esmentades pel diari La Vanguardia situaven ahir Barack Obama i la seva esposa, Michelle, a bord del Maltese Falcon, un dels iots de vela més grans del món, de 88 metres de longitud i 58 d’altura, que des de divendres a la tarda estava ancorat davant l’Escala, al litoral del Codolar i el Fornàs. Ahir a la tarda, el Maltese Falcon es traslladà davant la platja de les Muscleres, on hi ha l’Hostal Empúries. Una altra embarcació de la comitiva dels Musk, un megaiot de quatre pisos d’altura, des de dijous està ancorat davant el Fornàs, menys el vespre de divendres que es traslladà davant les Planasses. Ahir, tornà a on havia fondejat el dijous, posició que es manté avui diumenge. Aquest matí, el Maltese Falcon se’n ha anat. 

Secretisme durant prop d’un any  
Segons La Vanguardia, fonts de l’entorn de l’Hostal Empúries --on han dormit aquests dies 150 convidats dels 350 que hi havia al convit de Kimbal Musk i la texana Christiana Wyly-- senyalen que fa aproximadament un any els nuvis havien reservat per complert i en exclusiva l’establiment durant quatre dies, entre divendres i demà dilluns, les cinquanta habitacions de l’establiment. També, alguns dels assistents es va allotjar a l’Hotel Mas de Torrent (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona) i a les habitacions del Molí de l’Escala. La seguretat corre a compte de Prosegur.
El fet és que en tot plegat ha regnat un secretisme a nivell de l’equip de govern de l’Ajuntament de l’Escala, format pel PSC i un regidor no adscrit, procedent d’ICV, doncs si la tancada de l’espai públic municipal del poble medieval d’Empúries --blindant Prosegur l’accés a tothom que no fos convidat o veí-- era coneguda des de feia prop d’un any, doncs havia passat per la comissió de govern  i per tants’hauria d’haver fet públic, no es destapà el cas fins a primers del mes d’abril. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada