dissabte, 14 de juliol del 2018

Arrimadas, de provocadora a Canet de Mar

http://www.directe.cat/imatges/noticies/captura-de-pantalla-2018-07-14-a-las-14.27.52.pngAcudeix a Canet de Mar per alertar els intents de fer callar als contraris a la independència  



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 14/07/2018   
Canet de Mar (Alt Maresme, comtat de Girona).-  

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha acusat aquest dissabte el Govern de la Generalitat d'alimentar la "confrontació" al Principat entre partidaris i contraris a la independència catalana. Ho ha dit en declaracions als mitjans convencionals a Canet de Mar (Alt Maresme, comtat de Girona) al costat de diputats de Ciutadans, on ha estat esbroncada per diverses persones amb crits de 'Llibertat presos polítics!', als quals han respost cridant 'Llibertat' pel unionisme espanyolista.
Ha sostingut que "amb aquest intent de boicotejar la llibertat de catalans per poder passejar tranquil·lament per Canet de Mar, es demostra la necessitat de reconstruir la convivència". 

"Hi ha gent que es pensa que ens pot vetar" 
"El Govern de la Generalitat ha alimentat aquesta confrontació. Hi ha gent que es pensa que ens pot vetar, que ens pot prohibir venir a municipis de Catalunya", ha alertat i ha recordat que la setmana vinent el Parlament celebrarà un ple sobre la convivència per proposta de Ciutadans. Així mateix, ha afirmat que impulsaran mesures per "respectar la neutralitat dels espais públics perquè estiguin lliures de simbologia política, que es condemni la violència i la declaració de persones no grates per les seves idees".
Arrimadas ha acudit a Canet de Mar després que Ciutadans sol·licités un permís per celebrar un acte polític que va ser denegat per l'Ajuntament perquè l'espai ja estava ocupat per altres actes i activitats relacionades amb la Festa Major. 
 
"Han vingut a provocar" 
L'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell, ha explicat en declaracions als mitjans que van dir a Ciutadans que demanessin un altre espai i que no ho han fet, i que està a favor que vinguin al municipi a expressar-se, però ha criticat que "han vingut a provocar".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada