dimarts, 17 d’abril del 2018

L’entitat ripollesa Santuari Gaia acusa l'Ajuntament de Camprodon de voler que tanquin

gabriela, manel seinaUn dels fundadors de la instal·lació compara l'actitud del Consistori de Camprodon amb el 155  




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 17/04/2018  
Camprodon (Ripollès, comtat d’Osona).-  

Llegim en la premsa convencional comarcal que la relació entre l’entitat Santuari Gaia i l'Ajuntament de Camprodon (Ripollès, comtat d’Osona), està passant per un dels seus pitjors moments després que aquesta setmana un dels seus fundadors, Ismael López, qualifiqués l'alcalde del municipi i els governants de l’Ajuntament com a «pocavergonyes». Així ho va posar en un escrit a les xarxes socials Ismael López, el qual compara el que està fent l'Ajuntament amb Santuari Gaia, amb l'article 155 que l’Estat espanyol està aplicant a Catalunya.
La crítica es produeix en relació amb una tanca que des de fa més d'un any Santuari Gaia va demanar per rodejar l'edifici, però que consideren que l'Ajuntament està perllongant en el temps «amb excuses ximples per cansar-nos». Segons López el mateix Consistori de Camprodon hauria canviat el nom del model de tanca que han presentat en el seu projecte per tal de denegar-los que la puguin instal·lar.
En el darrer any s'han fet un total de cinc inspeccions a Santuari Gaia i pròximament se n'ha anunciat una de nova. El fundador creu, doncs, que estan buscant una excusa per fer-los tancar «quan en realitat haurien d'estar orgullosos que estiguem al municipi». En aquest sentit, també afirma que tenen coneixement que els volen fora del municipi, però referma la voluntat de seguir-hi fent la tasca de salvar vides animals malgrat «l'absència de democràcia dels que governen l'Ajuntament».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada