divendres, 13 d’abril del 2018

Jornada 21 de la Primavera Catalana

Emanuel Donoso, megàfon en mà, anunciant que no entra a declarar.El jove denunciat per tallar les vies del TAV no es presenta per segon cop al jutjat gironí.  
El Comitè de Solidaritat Catalana enllaça de groc Perpinyà i voltant per la llibertat. "Uns llaços per a atreure l'atenció dels vianants, uns llaços per a denunciar el neofranquisme que s'està normalitzant a l'Estat espanyol, normalitzant amb el vist i plau d'un grapat d'estats europeus".  
 
 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 13/04/2018  
Girona (Gironès, comtat de Girona).-  

L'únic denunciat pel tall de les vies del TAV a l'estació de Girona en el decurs de la vaga general del 8 de novembre de l'any passat, Emanuel Donoso, segon publica Diari de Girona tampoc es va presentar ahir a la citació que tenia per declarar davant del jutge, després que ja no ho fes el dijous 5 d’abril, quan va rebutjar comparèixer-hi perquè considera que l'acusació que pesa sobre ell «no pot ser jutjada com un delicte».
Donoso, acusat d'un delicte de desordres i coaccions, va optar per no presentar-se a declarar, argumentant la setmana passada que «uns fets que es portaven a terme en solidaritat amb els presos polítics, les exiliades i per la construcció de la República catalana mai poden ser considerats uns fets delictius».
Segons Diari de Girona a partir d'ara, i en qualsevol moment, Donoso pot ser detingut pels Mossos d'Esquadra, pas previ abans de passar a disposició judicial. «Quan això passi, hem d'estar alerta per poder-nos mobilitzar de seguida», van demanar aleshores als manifestants que li donaven suport. 

El Comitè de Solidaritat Catalana enllaça de groc Perpinyà i voltant per la llibertat  
Segons ha informat el portal Carnord.cat ahir dijous al vespre el Comitè de Solidaritat nord-català  es va mobilitzar per a posar milers de llaços grocs al centre de Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló), ponts i pobles veïns de la ciutat. El Comitè de Solidaritat Catalana ha anunciat que aquesta operació es repetirà molt aviat.
Segons informa el digital, l'objectiu és "atreure l'atenció dels vianants", ja que pel CSC, aquests són "uns llaços per a denunciar el neofranquisme que s'està normalitzant a l'Estat espanyol, normalitzant amb el vistiplau d'un grapat d'estats europeus". També s'ha avisat que aquests tipus d'accions es repetiran més endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada