dijous, 22 de març del 2018

Nota de premsa conjunta de les associacions DEFENSEM ELTREN DE L'EMPORDÀ I ASSOCIACIÓ D'USUARIS PERPINYÀ PORTBOU CERVERA AMB EL SUPORT DE LA PTP I LA FNAULT

El senador Jordi Martí (ERC) reclama a Foment que solucioni les mancances ferroviàries de Portbou
El senador Jordi Martí (ERC) reclama a Foment que solucioni les mancances ferroviàries de Portbou. 



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 22/03/2018  
Portbou (Mar d’Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada).-  

Les associacions DEFENSEM ELTREN DE L'EMPORDÀ I ASSOCIACIÓ  D'USUARIS PERPINYÀ PORTBOU CERVERA AMB EL SUPORT DE LA PTP I LA FNAULT de tot l'Estar francès: “D’entrada els mostrem el video [https://youtu.be/IuVGEVDK2kM] de la intervenció del senador d'ERC Jordi Martí tot fent una pregunta parlamentària sobre les interconnexions entre Portbou i Cervera de la Marenda al ministre de Fomento del Govern de d'Estat espanyol. La resposta del ministre ha estat esperançadora tot i que ja sabem que és molt fàcil és molt senzill que les paraules se les emporti el vent.
Des de les associacions PTP Defensem el tren de l'Empordà i Associació d'Usuaris del Tren Perpinyà Portbou hem de seguir bategant lluitant cívicament i reclamar un millor tren convencional  transfronterer entre Montpeller Narbona Perpinyà Cervera  Portbou Figueres.
Considerem que és imprescindible que aquesta millora necessària de les interconnexions Portbou Cervera de la Marenda ha d' implicar complir les promeses i alhora  prendre voluntat política perquè  la millora del tren convencional transfronterer  impliqui la millora de la infraestructura ferroviària i de les estacions, especialment la de Portbou.
Per altra banda creiem que és necessari que els trens de la RG1 els trens que passen per la costa del Maresme també arribin fins a Cervera de la Marenda i no morin a Portbou.
La millora  de les interconnexions ferroviàries Portbou Cervera de la Marenda seria un revulsiu per a l'economia de proximitat el turisme modern i el benestar dels ciutadans  de la zona.
El tren convencional transfronterer un element que pot servir per combatre la pobresa  i mantenir la cohesió social.” 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada