diumenge, 18 de març del 2018

Les protestes per les pensions sumen cada cop més manifestants a Figueres

Les xarxes socials fan difusió de la protesta dels pensionistes.La indignació dels pensionistes es fa veure i escoltar.  
A l’Escala ahir també hi va haver concentració pensionista


 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 18/03/2018  
Figueres (Alt Empordà, comtat de Besalú).-  

Segons EMPORDA.INFO la diada ahir de mobilització pensionista tingué ressò arreu. A Figueres en la concentració de la plaça de l’ajuntament es presentà una  coordinadora de Jubilats i Pensionistes de l'Alt Empordà. Una marxa arribà fins a la Rambla. Van parlar Alberto Sanz, Joana Rodríguez i Josep Gou. Es va dir: “Gent a la concentració i gent a la manifestació. A poc a poc el moviment es va fent gran, actiu i fort”.  
Des que la ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, va anunciar la pujada els pròxims anys d'un 0,25% de les pensions, la indignació ciutadana ha anat en augment i les accions de protesta mobilitzen cada vegada més persones disconformes amb aquesta mesura. Ahir dissabte, 17 de març, la queixa dels pensionistes es va deixar veure i escoltar un cop més al centre de Figueres, com en moltes altres ciutats. Jubilats i pensionistes de l'Alt Empordà estan al capdavant d'aquestes concentracions, que tenen com a únic objectiu: "Reclamar unes pensions justes". Durant l'acte, van parlar representants de la coordinadora, Joana Rodríguez, Alberto Sanz i Josep Gou.
Els jubilats i pensionistes indignats volen que el seu enuig transcendeix-hi, i per això, amb el suport de tots aquells que els fan costat, en fan difusió a les xarxes socials, per sumar encara més gent a la seva reivindicació. 

També a l’Escala  
Una assemblea pensionista a l’Escala (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d’Empúries) es concentrà ahir al migdia a la plaça de l’ajuntament, amb una significativa participació de veïnes i de veïns del municipi. Es va fer una crida a noves mobilitzacions locals en defensa d’unes pensions dignes i es criticà l’Estat al servei de la banca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada