divendres, 23 de febrer del 2018

Girona i Figueres se sumen a la mobilització general convocada per les assemblees de pensionistes i sindicats

Mobilització en defensa de les pensions a la plaça Catalunya de Barcelona. 
Lluitar avui per les pensions de demà. La Marea Pensionista convocà ahir dijous tots els col·lectius socials a reivindicar una vida digna per a les persones jubilades. Consideren "ridícul" l'increment del 0,25% anunciat pel Govern espanyol.   


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 23/02/2018   
Girona (Gironès, comtat de Girona).-  

Ahir dijous es va celebrar una concentració multitudinària a tot l'Estat espanyol: 84 localitats havien confirmat la seva participació i en el cas de Barcelona, va tenir com a escenari la plaça Catalunya.
Llegim en la premsa convencionakl gironina que els jubilats de les comarques gironines es van unir també a la mobilització general per protestar contra el sistema de revalorització de les pensions.
En el cas de Girona i la ciutat de Figueres (Alt Empordà, comtat de Besalú), els participants van estar acompanyats també per representants sindicals i de partits polítics com el secretari general de laUGT Xavier Casas, la portaveu del PSC a Girona, Sílvia Paneque o militants de Podem Girona.
A Figueres, que convocava l’assemblea de pensionista, el regidor de l'Entesa, Òscar Vergés també va donar suport a la causa. Els organitzadors de la protesta van cridar consignes contra la revisió i van apel·lar a defensar «unes pensions dignes i el nostre futur».
Si vols saber més:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada