dissabte, 23 de setembre del 2017

Manifestació pacifista a Perpinyà contra l’augment de les despeses militats i la sortida francesa de la NATO

També per a la ratificació per part de França del Tractat de Prohibició de les Armes Nuclears de les Nacions Unides del 7 de juliol 2017. 
En vigor la reforma Macron.  


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 23/09/2017  
Perpinyà (Rosselló).-  

Aquest dissabte a tot l’Estat francès es faran manifestacions pacifistes contra l’augment de les despeses militars.
A Perpinyà (Rosselló, comtat de Rosselló), la manifestació ha transcorregut pel centre de la ciutat, arrancant a les quarts d’onze del matí de la plaça Aragó. La convocatòria ha estat contra l’augment de les despeses militars, que afavoreix el comerç d’armes; per a la retirada de França de la NATO; per a la ratificació per parts de França del Tractat de Prohibició de les Armes Nuclears (adoptat per les Nacions Unides el 7 de juliol d’enguany). La manifestació ha estat convocada per AFMD, AFPS, Amicale H. Barbusse, ASTI, CGT, EELV, Femmes Solidaires, FSU, JC, La Libre Pensée, Le Mouvement de la Paix, MRAP, NPA, PCF, Survie, USR i altres organitzacions i col·lectius.  

En vigor la reforma del Codi de Treball  
Ahir divendres, el consell de ministres del Govern francès va aprovar les ordenances (decrets) de la reforma del Codi de Treball. El president Macron ja les ha signat. Així doncs ja estan en vigor.  Seran aplicades quasi immediatament.  Aquestes afecten a les indemnitzacions, CDD, primes, plans d’acomiadament voluntàries col·lectives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada