dimarts, 8 d’agost del 2017

L’edil escalenc del PDeCAT Martí Guillem Sureda promotor de les maniobres militars al municipi encara no ha dimitit

Itinerari Submarí de l'Illa MateuaLes contradiccions de l’Illa Mateu: l’institució Costa Brava Pirineu de Girona i l’Ajuntament de l’Escala programa un itinerari submarí de l’Illa Mateu i l’Exèrcit espanyol hi fa maniobres militars no comunicades.   


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 08/08/2017  
L’Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d’Empúries).-  

Llegim en la premsa comarcal que a diferència de la dimissió que arran de les maniobres militars organitzades per ell mateix a l’Illa Mateua, a Montgó, va anunciar durant el mes de juliol en roda de premsa, celebrada al seu càmping, l’edil a l’Ajuntament de l’Escala (Baix Ter, Alt Empordà, comtat de Girona) Martí Guillem Sureda ben entrada la primera quinzena d’agost encara no l’ha lliurat al seu partit l’acte de regidor convergent.
Segon publica en l’edició d’avui el SETMANARI ALT EMPORDÀ, Martí Guillem encara està pendent de tancar aquest tema amb el PDeCAT i el seu portaveu municipal, Robert Bosch Bruguera, manifesta que la dimissió és un tema pendent de tancar.

Costa Brava Pirineu de Girona i l’Ajuntament de l’Escala programa un itinerari submarí de l’Illa Mateu i l’Exèrcit espanyol hi fa maniobres militars no comunicades 
Hi ha una contradicció institucional manifesta entre l’Estat i les institucions del territori que es va escenificar amb el desembarcament de l’Exèrcit espanyol al paratge del Parc Natural del Montgrí, Baix Ter i Baix Fluvià de l’Illa Mateua, a Montgó, on justament les institucions Costa Brava Pirineu de Girona i el propi Ajuntament de l’Escala han programat un itinerari submarí aquest estiu: 1.000 metres de recorregut que conformen l’itinerari submarí de la cala de l’Illa Mateua, dissenyat per practicarsnorkel, cosa que permet conèixer la important diversitat d’aquest fons marí i facilitar la identificació de les comunitats faunístiques associades, les seves particularitats i algunes curiositats --que qui va redactar el fulletó mai va pensar que podrien ser militars o agents de la Guàrdia Civil, com es va veure en el desembarcament organitzat per l’edil del PDeCAT--. En l’opuscle, pulcrament editat per l’Ajuntament escalenc, Escala-Empúries i Costa Brava Pirineu de Girona, llegim que la cala de l’Illa Mateua es troba a recés dels vents del sud i les seves aigües són calmades i clares. Hi caldria afegir menys el dia que l’Exèrcit espanyol hi fa maniobres no comunicades. Tot plegat, contradiccions del sistema capitalista.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada